søndag den 25. marts 2012

Tiiips

Nu er vi dog nogenlunde ovre vinteren (Yaiiii!) men her komme lige et par tips til hvordan du holder dine vinternegle flotte og stærke. 


Pleje af vintertørre og skrøbelige negle.

1. Brug masser af fugtighedsgivende produkter.
- Neglebåndsolie. Gnid olien ind i negle og neglebånd hver dag.
- Brug håndcreme med masser af fugt og sørg for også at neglene får del af fugten. 
(der er mange forskellige produkter af denne slags. )

2. Spis rigeligt med Vitaminer
- Få rigeligt med vitaminer, især B vitaminer som er gode for negle, hår osv. 


3. Fil Fil Fil!
- Sørg for at klippe eller file dine negle hvis de nemt knækker. Hvis man holder sine negle korte om vinteren og sørger for at file dem tit, så mindsker man risikoen for at de bliver bløde, svage og knækker. og som vi altid siger her så ryk ALDRIG neglen af, så klip hellere... for det ødelægger dine negle..


4. Undgå vand.
- Opvasken klarer ikke sig selv, men brug evt. gummihandsker. Negle bliver bløde og skrøbelige når de er udsat for meget vand. 


5. Drik vand.
- Drik mindst 1-2 liter om dagen. Vand er meget bedre for kroppen end sodavand osv. Kroppen består næsten kun af vand og vi dehydrerer hvis ikke vi drikker nok. Det kan også ses på neglene. (BONUUUS! man skulle også få en flot hud af at drikke meget vand.)


6. Beskyt dine negle.
- Selvom det er hverdag kan du godt bruge neglelak. Evt en klar eller "neutral" farve. Negle bliver faktisk styrket af neglelak. Husk dog at bruge underlak og overlak for yderligere beskyttelse.  


7. Pak dine hænder ind.
- Kulden har også en stor indflydelse på vores negle. Pak dine hænder ind i vanter når du går ud. Den kolde vintertemperatur udtørrer også dine negle. 




Det var alt for idag. nyd da dagen. hverdag imorgen Jubiii! skole, arbejde?! ;D 
Yaiii der ødelagde jeg jeres dag hva? hæhæ. ;D 


Myzz Line ♥♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar